tv sold in B annually 不变,这个包含了自己生产的(后面提到的工人组装)以及进口的(import),理解到这就好了
P:因为在实验室环境下合成的F需要独特的温度和压力->C:这一发现可以让科学家推测自然界中的F生成的时候,地壳当时状态如何
找到合成F和自然F之间的不同点,就可以削弱
感觉这道题其实变成了一个小小的数学问题。今年的办法是通过回收,把所有收集的用于焚烧的垃圾数量减半(以车为单位),比如原来焚烧50车,今年焚烧25车。那么support就是,每一车垃圾焚烧产生的ash数量不增加。。。。。好无聊啊。。。。。
我认为第一段最后得出的结论是两个因素会对feasibility of subjecting suppliers of indirect purchases to competitive scrutiny产生影响,D选项说第一段提出了一个问题,事实上这并不符合逻辑,第一段并没有提出什么问题,而是得出了一个结论,结论中两个因素可以形成4种情况,第二段就是这四种情况
B ultimately 问题
没理解题目,应该是in what situation, customer will have boomerange effect
没有vetting 选项。E的内容“for establishing pattern ”是错误的
错选D:verdict n. an official decision made in a court of law, especially about whether someone is guilty of a crime or how a death happened
D选项的意思是支持patentees的法庭裁决的绝对值在1830以后就没有增长,这一点在原文中无法考证
定位:This change was partly due to an 1836 revision to the patent system: an examination procedure, still in use today, was instituted in which each application is scrutinized for its adherence to patent law.
The constructivists gain acceptance by misrepresenting technological determinism
The constructivists gain acceptance by misrepresenting technological determinism->如果C没有那么流行的话,td被误解的程度就没那么严重
问题诗在 social constructivists的看法中,technological determinism是怎样的?
定位:technological determinists are supposed to believe, for example, that machinery imposes appropriate forms of order on society. The alternative to constructivism, in other words, is to view technology as existing outside society, capable of directly influencing skills and work organization.科技可以独立存在在社会之外,直接影响技术和工作组织
For Braverman, the shape of a technological system is subordinate to the manager's desire to wrest control of the labor process from the workers. Technological change is construed as the outcome of negotiations among interested parties who seek to incorporate their own interests into the design and configuration of the machinery.
对Braveman来说,科技是经理想要对工人施加控制的一种手段。科技改革是想要将自己的利益和机器设计、配置结合起来的几个利益方商议以后的结果
At the empirical level Clark shows how a change at the telephone exchange from maintenance-intensive electromechanical switches to semielectronic switching systems altered work tasks, skills, training opportunities, administration, and organization of workers.
E中which定语从句,依照就近修饰原则的话,不是错了吗
没有错呀,妥妥地修饰letters,总不能修饰前面的人(Susan Huntington Dickinson)吧
不能修饰人,所以会觉得E选项错了啊
which不是就近修饰嘛,前面是SHD,所以错了。感觉自己学的还不够。。。
A:
This is 100% grammatically correct. I think the rhetorical emphasis on the subject makes it clear who will do the marrying. Let's say this one is 90% clear.
D:
This is also 100% clear, absolutely no ambiguity imaginable, and we get to keep the queen. This is win-win.
定位The lack of any mineralized structures apart from the elements in the mouth indicates that conodonts were more primitive than the armored jawless fishes such as the ostracoderms.
选项B最tricky的地方在于contrast the traditional view with a view derived from the 1981 discovery of conodont remains
第二个view本身并不是从1981年的发现中得到的。而是和传统观点一样,在化石发现之前就已经存在了。只是化石的发现解决了两派意见的争端
P:因为预防跌倒的项目花费比治疗跌倒的花费贵->C:没有合理的经济理由去推广预防跌倒项目
choice a, 参加预防项目几个月的老人跌倒次数比那些参加了至少一年的老人跌倒次数要多。讨论的是预防项目的效果,无法反驳economically disadvantage
choice b, irrelevant
choice c,跌倒引起长期疼痛,疼痛治疗费用一般不会记入跌倒的药费中。correct,说明实际跌倒产生的医药费用高于$11,000
choice d ,irrelavent
choice e,新预防项目的一部分费用倾向于增加。加强了结论