Unprecedented industrial growth in the country of Remo has created serious environmental problems because factories there lack adequate pollution-control systems. Remo is developing a clean growth plan that includes environmental regulations that will require the installation of such systems. Since no companies in Remo currently produce pollution-control systems, the plan, if implemented, will create significant opportunities for foreign exporters to market pollution-control systems.
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?
The clean growth plan will provide tax incentives for local businesses to develop and manufacture pollution-control devices.
Foreign exporters would provide factory-trained technicians to maintain the pollution-control systems sold to Remo.
Industrial lobbyists sponsored by local businesses in Remo are trying to prevent the implementation of the government regulations.
The regulations that Remo plans to implement are much less strict than those in neighboring nations.
Pollution in Remo has caused serious health problems for workers, contributing to a significant increase in the number of workdays lost to illness.
A选项没看全就否掉了。U have enough time., too.这个计划对于国内发展和制造污染控制系统的企业有税收鼓励政策(tax incentives )。
错选了c,没看到题目的if implemented TAT
同! 以后读句子要认真呢 细心细心细心
呃,我也一样悲催
登录 或 注册 后可以参加讨论
没判断出逻辑类型,应该是因果推理,做题的时候没注意最后一句Conclusion是将来时,以为是计划的一部分,所以就按方案推理再找答案,其实看问题本身就能知道不是方案推理,既浪费了时间又选错了
。。。因为A太明显把A排掉了..想着不会这么简单吧。弯弯绕绕选了D...真是画蛇添足
A选项尼玛没看全to develop and manufacture
外国出口商看成了外国专家。。。。。我还以为E选项说这里很多员工生病了专家就不想来这个国家了。。。。无语
if implemented,
A选项没看全就否掉了。U have enough time.
Remo在计划一项regulations要求所有的工厂安装污染控制系统,因为目前Remo没有公司生产这种系统,因此一旦regulations执行,很快就会引起国外进口商出口污染物控制系统到Remo来。问weaken
choice a, 这个计划会提供税务刺激让当地企业开发生产污染控制系统。correct
啊为什么没看到a
c只是trying啊根本就不对。
C项无关,文中提到的是实施后的情况!
因果推理
前提:remo现在没有生产废物控制系统的公司
结论:给别的国家的竞争者提供了机会
果因推理方向:干扰因素,因果关系
A 给予税收政策刺激了本国的企业研发和生产废物控制系统,削弱了结论
A:这个计划对于国内发展和制造污染控制系统的企业有税收鼓励政策(tax incentives )。
无论C选项是否发生,公司依然可以有自己的regulation,公司可以领先于这个国家向世界高标准看齐,这样?
为什么感觉A在加强..同错选C
这是管卫东的题吧?