In a 1918 editorial, W.E.B. Du Bois advised African Americans to stop agitating for equality and to proclaim their solidarity with White Americans for the duration of the First World War. The editorial surprised many African Americans who viewed Du Bois as an uncompromising African American leader and a chief opponent of the accommodationist tactics urged by Booker, T.Washington. In fact, however, Du Bois often shifted positions along the continuum between Washington and confrontationists such as William Trotter. In 1895, when Washington called on African Americans to concentrate on improving their communities instead of opposing discrimination and agitating for political rights, Du Bois praised Washington's speech. In 1903, however, Du Bois aligned himself with Trotter, Washington's militant opponent, less for ideological reasons than because Trotter had described to him Washington's efforts to silence those in the African American press who opposed Washington's positions.
Du Bois‘s wartime position thus reflected not a change in his long-term goals but rather a pragmatic response in the face of social pressure: government officials had threatened African American journalists with censorship if they continued to voice grievances. Furthermore, Du Bois believed that African Americans' contributions to past war efforts had brought them some legal and political advances. Du Bois' accommodationism did not last, however. Upon learning of systematic discrimination experienced by African Americans in the military, he called on them to "return fighting" from the war.
According to the passage, which of the following is true of the strategy that Du Bois' 1918 editorial urged African Americans to adopt during the First World War?
It was a strategy that Du Bois had consistently rejected in the past.
It represented a compromise between Du Bois' own views and those of Trotter.
It represented a significant redefinition of the long-term goals Du Bois held prior to the war.
It was advocated by Du Bois in response to his recognition of the discrimination faced by African Americans during the war.
It was advocated by Du Bois in part because of his historical knowledge of gains African Americans had made during past wars.
此讲解的内容由AI生成,还未经人工审阅,仅供参考。
正确答案是 E。这个选项说,都卜伊斯在一定程度上建议非裔美国人以反对种族歧视与争取政治权利的方式对待第一次世界大战,是因为他了解非裔美国人之前在战争中所取得的成就。因此,这个策略并不代表都卜伊斯和他之前的长期目标有重大的改变,而是他由历史经验出发的一种实用主义反应。
这是一篇前后呼应的文章,前面说db做了个决定,中间阐述为啥他会这样变来变去,最后又回到开头的东西接着说他再一次改变了决定,所以这道题定位不是在第一句,而是再透彻理解全文之后定位在最后一部分。
D选项对应文章的最后一句话
第二段有提到过 作为一个原因
B错误,人名混用
关于DB在1918社论urge AA adopt的策略哪个是对的?回原文看就找到The editorial surprised many African Americans。结合文章发现这是个倒述,先说1918如何,然后解释了DB的变化过程,有1895和1903.reflected not a change in his long-term goals but rather a pragmatic response in the face of social pressure。Furthermore, Du Bois believed that African Americans' contributions to past war efforts had brought them some legal and political advances.
DB's 1918 editorial advised African American people to stop agitating and to support White for the 1st W War. 2 reasons: 1> Govt. opposed African american press for voicing grievances 2> DB believed past war support led to advances for African Americans.
A.Passage states in the first paragraph that DB changed position.
E. is stated in the paragraph 2 as one of the reason behind DB's line of thought during wartime.