Bi, can you stop justifying your ignorance?
According to the context , we can hardly assume the very intention of human being is to encounter more prey, nor should we justify the usage of "HAD done" .
In case of any refutation, here is the origin.
The research, which was published in the Feb. 9 issue of the journal Science, has implications both for the modern-day debate over reintroduction programs and for a historical debate over what happened 10,000 to 50,000 years ago, when one particular predator, humans, expanded its territory and encountered large numbers of native prey. Some experts think that a ''blitzkrieg'' of killing by advancing humans contributed to the extinctions of many large animals in that era.
See, It's an article from NY Times. what I wanna say is stop offering your misguidance and misinterpretation!
Yeah, I think you are right. Good for you.
这道题,我觉得毕老师的解释有点问题。首先,一个人很难在一两分钟的时间判断出扩大领土是为了打猎这样的逻辑;其次,when后面使用had done的时态是有问题;最后,扩大领土和打猎为什么不能并列呢,I went to the playground and palyed basketball. 这样没有问题。
哇 你英文真棒 go read NY times then.. did he charge you ? stupid ass free rider
你说得很棒,bichu的题还是将就看看,和og还是有差别的
Ron:
C:the major problem with (d) is the incorrect construction "of + NOUN + VERBing".
also, it's unidiomatic to say that a RATE is "half" (or "more/less than half"). you could say that a rate is 50%, but not "half".
只看最后一个句子就好了,裂开。。。
A错在哪里啦?
推理过程没想说claim错,而是说claim的证据不足
A: the second is evidence that has been cited by others in support of that claim. THAT CLAIM 指的是A前半句中的claim即 money has been wasted. 说反了,不是support是object。
E为啥错了呢大家
E和D的区别在于第二黑:
D: 第二黑是支持提供"反对(contention)"理由的证据,所以是反对一黑
E: 第二黑支持第一黑(The first is a "position"...; the second is evidence to support "that position")
A is employed as B的意思是:A被雇佣为B-积极正面
A is employed to be B的意思是:A被利用为B-消极负面
幸好现在遇到了,要是未来工作中用错了就尴尬了
错选b的我。。。。哎 https://forum.chasedream.com/thread-348240-1-1.html ability to do!ability to do!
B这里是ability has .... 不是在考ability to do噢
A,B,without adequate amounts of sleep 逻辑主语应该是people,如果主句的主语改成people有没有问题?
C, they ... people's skills... 指代不对
E,adequate本来就有amount they need的意思,足够多的
同意。此题AB选项最大的问题不在于“没指出people”,而在于 前半句作为opening mod,它等同于默认是“people's aquired skills”没睡好
rather than by burning calories to generate it
by drawing 与by burning平行
但原文没有by呀
应该只根据前面部分来选
哥,这不是加强,是找assumption! 另外题目翻译也错了!!!是另外一个group, to who was described this scenario.
行文逻辑:结论-条件-确认结论
BF1:碎片本身不含硫,但大气层下的云层含硫
BF2:碎片的大小至少要使它不被烧焦在大气层中
条件一:把w+y看成是一个负数为a, 把x+y看成是另一个负数为b, a-b=w-y,试想一下,两个负数相减,我们不能并不能判断是大于零还是小于零,也就无法得出w和y的大小了。(我觉得这样理解比较清楚)
条件二:就很明显了,直接给出y和w的关系
这是我在另外一个网站上看到的很好的解释,特地摘过来,感谢原作者
我自己的理解就是w+x<0——>x<-w,条件一推出来x<-y,但是并没有其他条件告诉我们y和w的关系,因此无法推出他俩的关系
你考了多少分?
数学满分
哎 把B选项分母的t看成了s, 选了这个
看了好久都没想出来选哪个 淦
要把120000*10。。
本质上是推理题而不是阅读题,思路搞错了,答案根本就不在原文
原来主将从现是这么来的,厉害了
Neither compares tasks in dissimilar jobs (that is, jobs across occupational categories) in an effort to determine whether or not what is necessary to perform these tasks can be quantified in terms of its dollar value to the employer.