Some historians contend that conditions in the United States during the Second World War gave rise to a dynamic wartime alliance between trade unions and the African American community, an alliance that advanced the cause of civil rights. They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. Other scholars, however, have portrayed organized labor as defending all along the relatively privileged position of White workers relative to African American workers. Clearly, these two perspectives are not easily reconcilable, but the historical reality is not reducible to one or the other.
Unions faced a choice between either maintaining the prewar status quo or promoting a more inclusive approach that sought for all members the right to participate in the internal affairs of unions, access to skilled and high-paying positions within the occupational hierarchy, and protection against management's arbitrary authority in the workplace. While union representatives often voiced this inclusive ideal, in practice unions far more often favored entrenched interests. The accelerating development of the civil rights movement following the Second World War exacerbated the unions' dilemma, forcing trade unionists to confront contradictions in their own practices.
Which of the following best summarizes a point of view attributed to the historians mentioned in the highlighted text?
Trade unions were weakened during the Second World War by their failure to establish a productive relationship with the African American community.
Trade unions and the African American community forged a lasting relationship after the Second World War based on their wartime alliance
The cause of civil rights was not significantly affected by the wartime alliance between trade unions and the African American community
The civil rights movement that followed the Second World War forced trade unions to confront contradictions in their practices
The civil rights movement would have benefited from a postwar continuation of the wartime alliance between trade unions and the African American community
此讲解的内容由AI生成,还未经人工审阅,仅供参考。
正确答案是 E。原因是文章中特别强调,一些历史学家声称,二战期间,美国的情况促成了工会和非洲裔美国人社区之间动态的战时联盟,该联盟推进了民权运动,但战后这种关键的联盟的瓦解,是民权运动失去了一个机会。因此,正确选项是E,即民权运动本可以从工会和非洲裔美国人社区战时联盟的战后延续中受益。
would have done 过去语境下的虚拟语气,表示本可以,但没有,和过去事实相反
C. an alliance that advanced the cause of civil rights 这些专家的观点是战后人权运动的推进没有被联盟影响,而不是人权运动的起因没有被影响
E. would have benefited 本可以...
They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war.
Demise 终结
C错在 the cause of civil rights 这些专家的观点是战后人权运动的推进没有被联盟影响,而不是人权运动的起因没有被影响,第一句中“an alliance that advanced the cause of civil rights.”给出这个联盟是人权运动的起因,因此该错误为准确性错误。
The civil rights movement would have benefited from a postwar continuation of the wartime alliance between trade unions and the African American community
would have benefited from.... 虚拟语气,本可以。。。。
这个题是个反向推断题!!!demise of the post war alliance 和continuation of the alliance 相对应,benefit from 和 lost opportunity 相对应
an alliance that advanced the cause of civil rights. 战争期间的 贸易联盟,促进了civil right发展
They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. 但是 战争结束以后,alliance终结(demise)了,让civil right 的发展缺少了机会
E 选项 would have benefited (虚拟语气) 本可以继续civil right的发展的
文They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. ——他们认为这一重要同盟关系在战后的终止是导致战后公民权利运动缺乏机会开展的原因
题The civil rights movement would have benefited from a postwar continuation of the wartime alliance between trade unions and the African American community
They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war.
demise 终结,,e选项,continuation继续。若继续将会受益
They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war
实在不明白,希望好心人解答一下
The civil rights movement "would have benefited"....这是虚拟语气,表示与本可以,也就是说实际并没有。
登录 或 注册 后可以参加讨论
我想问问是定位到 They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war (战后两个组织联盟的消亡是战后civil right movement的一个失去机会)吗?
那答案中的内容不是和给出的内容完全相反?
The civil rights movement would have benefited from a postwar continuation of the wartime alliance between trade unions and the African American community.
civil rights movement 从战后的两个联盟的合作收益。
第一句是原文,是scholar总结的;而答案与原文完全相反,(把没有联盟说成了联盟,为什么还是正确的?)题干不是说 best summarizes吗?总结啊..
D是作者的观点
They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. ——他们认为这一重要同盟关系在战后的终止是导致战后公民权利运动缺乏机会开展的原因